Димитър Лазаров е готвачът в новия сезон на Мастършеф, който мигновено

...
Димитър Лазаров е готвачът в новия сезон на Мастършеф, който мигновено
Коментари Харесай

Чичо Митко се разплака в Мастършеф

Димитър Лазаров е готвачът в новия сезон на  " Мастършеф ", който незабавно стана любим на феновете поради невероятното си умеене да не се взима на съществено. Той си е национален човек – обича да подготвя обичайни български ястия и се оправя чудесно с тях, само че среща огромни компликации в тънките пинизи на международната кулинария, а негов максимален призрачен сън е плейтването на чинията.



В съботния епизод на предаването той няколко пъти получи забележка за неатрактивните си презентации, видя Lupa.bg, само че в случай че си мислите, че това е повода 61-годишният хоби-готвач да се разплаче, сте в неточност. Поводът беше ястието на Тоби, в което тя употребява сос от най-лютата чушка в света – Каролина Рийпър.



След като началник Кустев се „ подпали “ и стана ясно каква е тайната съставна част на огненото ядене, чичо Митко счете за належащо да разбере какъв брой пък ще да е пикантен този сос и тайничко от всички си отпи непосредствено от шишенцето. Всичко вървеше по проект, до момента в който гъбарят не се зачерви, стартира да пуфти и да бърше сълзи от очите си, тогава падна и прикритието му. „ Некой, в случай че му капне, ще му съдере панталона “, съобщи той с типичния си благополучен изказ.

За страдание точно чичо Митко напусна конкуренцията в шоуто, откакто не съумя да се оправи със дилемите на стрес теста.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР